مهاجرت يک تصميم بسيار بزرگ است و اينکه بدانيم براي مهاجرت از کجا شروع کنيم. افرادي که قصد مهاجرت به کشوري ديگر دارند، با گزينههاي متعددي روبه رو هستند. فرد مهاجر تمام جوانب را بررسي ميکند. و بدون شک و ترديد ميخواهد اقدام کند. اولين چيزي که در مهاجرت بسيار اهميت دارد شهري است که براي زندگي قرار است انتخاب کنيم. معمولا ايرانيها، کانادا را مقصدي براي مهاجرت انتخاب ميکنند، به سبب آنکه مهاجرت به کانادا با توجه به ارائه برنامههاي مهاجرتي متنوع از سوي دولت کانادا، طرفداران بسياري دارد.
در اين مطلب اطلاعاتي را دربارهي اقليم کانادا و دلايل مهاجرت به کانادا توضيح خواهيم داد:
جغرافياي کانادا: کانادا کشوري در شمال قاره آمريکاي شمالي است. کانادا از ده استان و سه قلمرو تشکيل شده است. کانادا دومين کشور پهناور جهان است ولي با توجه به مساحت جمعيت نسبتاً اندکي دارد.
پايتخت کشور کانادا: اُتاوا است، اتاوا چهارمين پايتخت تميز و پاکيزه دردنياست. و در ايالت کبک واقع شده است. اين شهر در مرز انتاريو و کبک و در شمال شرقي تورنتو و غرب مونتريال قرار گرفته و مرکز مجلس شورا و دولت فدرال کانادا است.
زبان رسمي: کانادا داراي دو زبان اصلي رسمي است، زبان انگليسي وفرانسه به ترتيب زبان مادري 59?7 ? و 23?2 ? جمعيت کانادا راتشکيل ميدهد.
واحد پول: دلار کانادا(Canadian dollar) است.
مذهب: شامل کاتوليک رومي(45%)، کليساي متحد کانادا(15%)، است که جمعيت مذهبي کانادا را تشکيل دادهاند.
جمعيت کانادا: بر طبق آخرين گزارش اداره آمار کانادا، جمعيت آن بيش از سي و هفت ميليون و پنجاه و شش هزار نفر است. حدود چهار پنجم مردم کانادا در شهرهايي که کمتر از 150 کيلومتر تا مرزهاي آمريکا فاصله دارند زندگي ميکنند.
شهرهاي مهم: تورنتو، مونترال، وانکووِر، ادمونتون، کالگاري، وينيپگ، کِبک، هاميلتون، لندن، سنت کاترين نياگارا، کيچينر، هاليفاکس، ويکتوريا، وينزور، اُشاوا، ساسکاتون، رِجاينا، سنت جانز از شهرهاي مهم کشور کانادا است.
ايرانيان کانادا: بر پايه آمار رسمي ارائه شده از سوي مرکز آمار کانادا، در سال 2011 در اين کشور163?290 نفر ايراني زندگي ميکردهاند. 83?495 نفر از ايشان مرد و 79?800 نفر زن بودهاند. در سرشماري سال 2006 جمعيت ايرانيتبارها، 121?505 بوده است. اين دو رقم بيش از 34? رشد جامعه ايرانيان کانادا را طي 5 سال نشان ميدهد. مهاجرت ايرانيان به کانادا پس از سال 1388 (2009 ميلادي) با موج جديدي روبه رو شد و افزايش چشمگيري داشته است.
چرا مهاجرت به کانادا:
کانادا در حدود 10 ميليون کيلومتر مربع مساحت دارد. که عنوان دومين کشور بزرگ و پهناور جهان را به خود اختصاص داده البته با چنين وسعتي تنها جمعيتي بيش از 37 ميليون نفر را در خود جاي داده است.
اين کشور به دليل بالا بودن ميانگين سني افراد، نيروي جوان کمي دارد، در نتيجه مهاجرت به کانادا ميتواند فرصتهاي شغلي منحصر به فرد و شرايط زندگي بهتري را براي مهاجرين رقم بزند. همين مساله موجب شده که دولت هر ساله سياستهاي مهاجرتي آسانتري را نسبت به کشورهاي ديگر جهت اخذ اقامت اعمال کند.
در اين صورت، کانادا يکي از ايده آل ترين کشورهاي جهان براي مهاجرت است. هم اکنون بيش از 250،000 مهاجر به تازگي وارد کانادا شدهاند، تا از اقتصاد قوي و سيستم مهاجرت پيشروي آن بهره ببرند. بخش آمار دولتي کانادا پيش بيني ميکند که تا سال 2031 بيش از نيمي از تمام افراد ماهرکانادا در خارج از کشور متولد شده باشند.
کانادا بين بخشنده ترين کشورهاي دنيا براي مهاجرت قرار دارد و داراي يکي از بالاترين نرخ درآمد است.
هر چند مهاجران به دلايل مختلف تصميم به مهاجرت مي گيرندو از جمله دلايل آن شرايط مساعد زندگي در کانادا است. يکي از دلايل اصلي جريان بالاي مهاجرت به کانادا برنامه هاي متنوع و خاص اين کشور براي هر دسته از مهاجران است. به طور کلي هجوم عظيم مهاجران به کانادا ميتواند به سه دسته عمده تقسيم شود: کارگران ماهر، بازرگانان و سرمايه گذاران و دانشجويان بينالمللي. اگر چه، مهاجرت خانوادگي نيز وجود دارد. با اين حال، داراي سهم کمتري از مهاجرت سالانه به کانادا نسبت به سه دسته اول هستند. سياست هاي دولت در رابطه با شهروندي و مهاجرت به کانادا (CIC) بسياري از برنامههاي مهاجرت را ايجاد کرده است. تا به مهاجران با کيفيت در سراسر جهان اجازه ورود به کانادا را بدهد.
مهاجرت به کانادا تا حد زيادي بستگي به نوع مهاجرت يا ورود به کانادا دارد. قوانين و روشهاي مهاجرت به کانادا معمولا به غير از چند مورد نياز کلي براي هر دو نوع اقامت موقت يا دائم در کانادا متفاوت هستند. ورود موقت بر اساس دوره زماني مشخص ميباشد و شامل ويزا، يعني ويزاي بازديد کننده و گردشگري، ويزاي دانشجويي، اجازه کار و غيره است. از سوي ديگر، اقامت دائم را مي توان از طريق ويزاي مربوط به کارگران ماهر ، سرمايه گذاري و يا با حمايت خانواده مقيم کانادا و حتي روش هاي ديگر دريافت کرد.
مزاياي مهاجرت به کانادا:
سهولت اخذ اقامت به نسبت ديگر کشورها
دستيابي به فرصتهاي رشد تجاري و شخصي بهتر
نظام کارآمد بهداشت و درمان
بهرهمندي از شرايط مناسب اقتصادي
کيفيت بالاي سطح زندگي
شرايط تحصيلي عالي براي خود و فرزندان
طبيعت بکر و شرايط فرهنگي عالي
زندگي در جامعهاي امن و قانون مدار
شرايط مهاجرت به کانادا ممکن است بر اساس برنامه هاي مختلف مهاجرت يا دسته هاي گوناگون ويزا در کانادا متفاوت باشد. با اين حال، شرايط خاصي وجود دارد که براي اکثر برنامه هاي مهاجرت در کانادا رايج است. در اينجا اامات اساسي براي مهاجرت به کانادا از طريق ويزاهاي اکسپرس اينتري، نيروي کار ماهر کبک (QSWP)، برنامه هاي استاني PNP و ساير برنامه هاي مهاجرتي ديگر بيان شده است.
مهارت زبان : شما بايد از طريق آزمون، مدرک زبان خود را در هر يک از زبان هاي رسمي کانادا، يعني انگليسي و فرانسه، ارائه دهيد. نمره زبان مورد نياز (CLB 7) است. کودکان کمترازهجده سال و بزرگسالان بيش از چهل و پنج سال، جهت دريافت شهروندي کانادا، نيازي به شرکت در آزمونها يا تستهاي زبان ندارند .
مدارک تحصيلي: در هنگام ارسال درخواست براي مهاجرت کانادا، بايد ارزيابي مدارک تحصيلي خارج از کانادا (ECA) را ارائه دهيد. ECA از طريق WES رايج ترين روش براي ارزيابي اعتبار شماست. اين ارزيابي به شما براي کسب امتياز لازم قبل از مهاجرت به کانادا کمک ميکند. تا بعد از ورود به اين کشور با صرفه جويي در وقت و هزينه بتوانيد آسودهتر در دانشگاه تحصيل کنيد. و يا در بازار مشغول به کار شويد. اين ارزيابي براي ويزاهايي مثل اکسپرس اينتري، نيروي متخصص فدرال، ويزاي کار و تحصيل در کانادا لازم است. و به شما کمک مي کند تا از برابري اعتبار مدرک خود با استاندارهاي کاري کانادا در رشته کاري خود و از شغلي که ميتوانيد بر اساس مدرکتان در آينده در کانادا داشته باشيد مطلع شويد.
شرايط سلامتي و شخصيت: به منظور واجد شرايط بودن براي مهاجرت به کانادا، شما بايد در سلامت کامل باشيد. شما همچنين بايد گواهينامه هاي ضروري پزشکي و پليس را دريافت کرده باشيد.
ميزان سرمايه: اگر مجرد هستيد حداقل 20 هزار دلار و اگر متأهل هستيد حداقل 50 هزار دلار براي مهاجرت به کانادا همراه خود داشته باشيد.
عوامل ديگر، مانند سن، تجربه کاري، سازگاري با محيط و غيره با توجه به هر برنامه مهاجرتي يا نوع ويزا که درخواست ميدهيد متفاوت است.
درباره این سایت